توانا
خانه / بادام زمینی / بازرگانی فروش بادام زمینی و فندق ارزان در سراسر کشور

بازرگانی فروش بادام زمینی و فندق ارزان در سراسر کشور

بادام
زمینی و فندق ارزان دو نوع آجیل پر مصرف و دانه گیاهی هستند که دارای
خواص فوق العاده و شگفت انگیزی می باشند. فندق و بادام زمینی را می توان هم
به صورت خام و هم هم به صورت بو داده  در سراسر ایران از فروشگاه های
معتبر و به صورت اینترنتی خریداری کرد. بادام زمینی و فندق از جمله آجیل
های پر طرفدار در سراسر ایران هستند و به همین تناسب فروش این محصولات می تواند سبب سود آوری برای بازرگانی های فروش این محصولات شود.

بازرگانی فروش بادام زمینی و فندق ارزان در سراسر کشور

درمان آلزایمر با بادام زمینی در طب سنتی

درمان آلزایمر با بادام زمینی در طب سنتیبادام زمینی در طب سنتی  قدیم ایران متعادل است. از آنجایی که بادام زمینی دارای پروتئین است بنابراین از نظر غذایی بسیار مهم است. برای درمان آلزایمر بسیار کاربرد دارد. در حالی که سن قوی ترین فاکتور در زوال شناختی و حافظه است اما مصرف روزانه بادام زمینی می تواند موجب بهبود سلامت روان و مهارت های حافظه تا بیش از ۶۰ درصد شود. این موضوع هم در طب سنتی ایران بیان شده است و هم تحقیقات محققان اثبات کرده که مصرف بادام زمینی برای یک مدت طولانی میتواند راهکار داشتن سلامت شناختی بهتر نظیر بهبود تفکر، استدلال و حافظه در افراد مسن باشد.
در واقع بادام زمینی دارای تاثیرات خاص ضد التهابی و ضد اکسایشی است که به کاهش زوال شناختی از جمله آلزایمر کمک می کند. از طرفی بادام زمینی حاوی میزان بالای چربی های سالم، پروتئین و فیبر دارای خواص مغذی است که می تواند کلسترول را کاهش داده و سلامت شناختی مغز را بهبود بخشد.

برخی دیگر از خواص فوق العاده بادام زمینی و فراورده های آن نظیر کره بادام زمینی عبارتند از: تقویت ریه و طحال، افزایش کلسترول خوب خون، از بین بردن درد معده، نرم کننده سینه، برطرف کردن سرفه خشک، افزایش میزان شیر در مادران، ملین بودن، بسیار مقوی و انرژی بخش، تقویت قوای دماغی،کمک کننده به هضم غذا نیز از جمله خواص بی نظیر این محصول در طب سنتی ایران است.

مصرف بادام زمینی بهترین راه برای لاغری

مصرف بادام زمینی برای لاغری و کاهش وزن بسیار مفید بوده و با وجود اینکه بادام زمینی جزء آجیل ها نیست و در زمره حبوبات است اما معمولا آن را در سبد آجیل ها محسوب می کنند. با وجود اینکه بادام زمینی حاوی ۵۶ درصد چربی است اما چربی آن از نوع چربی های مفید برای بدن بوده و از طرفی اثر بسیار زیادی و مفیدی روی کاهش وزن می گذارد.

در تحقیقی که بر روی کودکان صورت گرفته بود مشخص شد که کودکانی که بادام زمینی مصرف می کنند از مشکلات اضافه وزن به مراتب کمتری رنج میبرند. همچنین میزان مصرف و جذب ویتامین ها در بدن این دانش آموزان نیز بیشتر شد. در یک تحقیق دیگر روی زنان بزرگسال صورت گرفته بود مشخص شد، زنانی که در رژیم غذایی شان برای دریافت چربی از بادام زمینی استفاده کرده بودند، طی شش ماه سه کیلوگرم وزن از دست داده بودند.

همچنین مصرف بادم زمینی شانس بیماری کیسه صفرا را هم به طور چشمگیری کاهش میدهد.بر اساس تحقیقات انجام شده هر ۲۸ گرم بادام زمینی شامل ۱۶۱ کالری انرژی، ۱۳ گرم چربی، ۳ گرم فیبر و ۶ گرم پروتئین است. بر این اساس می توان گفت بادام زمینی دارای بیشترین میزان پروتئین در بین آجیل ها می باشد.

بادام زمینی و فندق خوراکی مورد علاقه کودکان

بادام زمینی و فندق خوراکی مورد علاقه کودکانبادام زمینی و فندق از جمله آجیل هایی هستند که کودکان بسیار نسبت به آنها علاقه مند هستند. البته برخی از کودکان تمایلی به مصرف این خوراکی ها ندارند اما خانواده ها می توانند کره بادام زمینی و فندق را تهیه کرده و به کودکانشان بدهند. مصرف این دو ماده بسیار مفید در رشد جسمی و ذهنی کودکان بسیار مفید بود و سلامتی را برای آنها به ارمغان خواهد آورد.

به طور کلی آجیل و به ویژه بادام زمینی و فندق منبع مناسبی برای تامین برخی ویتامین ها، مواد معدنی و اسید های چرب ضروری است که می بایست در جیره غذایی کودکان قرار گیرد. در ماه های اولیه زندگی تغذیه کودک تنها شیر مادر است اما از بعد از ۶ ماهگی می توان در کنار شیر مادر مواد مغذی هم به کودکان داد. پزشکان مصرف آجیل را برای اطفال از یک سالگی به بعد ضروروی میدانند.

در واقع از آنجایی که آجیل هایی مانند بادام زمینی و فندق از پرطرفدارترین و سرگرم کننده ترین مواد غذایی برای کودکان است می توانند بخش اعظم انرژی کودکان را تامین کنند. کودکانی که به جای تنقلات ناسالم از مغزهای خام و بوداده استفاده می کنند، سالم تر و باهوش تر از هم سن و سالان خود هستند و احساس ضعف و ناتوانی ندارند.

بنابراین برای بهره مندی هرچه بیشتر کودکان از خواص بادام زمینی و فندق و سایر آجیل ها دادن این مغزها به کودکان از سن یک سالگی پیشنهاد می شود؛ هر کودکی به یک مشت مغز آجیل در طول روز نیاز دارد. معیار مشت خود کودک است. بهترین شیوه برای مصرف کودکان زیر ۳ سال استفاده از پودر این خوراکی ها با شیر و به صورت حریره است که هم راحت تر جذب بدن کودکان می شود و هم از خفگی و تنگی نفس در آنها جلوگیری می کند.

اثرات مصرف بادام زمینی بر مغز

اثرات بادام زمینی بر مغز و سیستم شناختی بسیار زیاد می باشد. بادام زمینی یکی از ریز مغذی های پر خاصیت برای بدن است که مصرف آن برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه می شود که یکی از مهمترین آنها تاثیر فوق العاده آن بر مغز است. مطالعات جدید نشان می دهد مصرف روزانه مغزیجاتی نظیر بادام زمینی می تواند فرکانس امواج مغزی مرتبط با شناخت، بهبود بیماری، یادگیری، حافظه و حفظ چابکی ذهن را ارتقا بخشد.

این آجیل خوشمزه موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری میکند. همچنین مصرف بادام زمینی در دوران بارداری نیز یا قبل از آن سبب می شود تا احتمال بیماری های عصبی و اختلالات ناشی از آن تا ۷۰ درصد کاهش پیدا کند.

از آنجایی که بادام زمینی دارای بیشترین مقدار پروتئین در میان سایر مغزها بوده و می تواند منبع غنی و مناسبی برای جبران کمبود پروتئین باشد. همچنین بادام زمینی حاوی سلنیوم بوده که باعث افزایش فعالیت آنتی اکسیدان ها شده و می تواند مغز را در برابر بیماری هایی که با کاهش قدرت تمرکز و حافظه در ارتباطند محافظت کند.

بادام زمینی حاوی ویتامین ها و املاح مختلفی از جمله ویتامین E و ویتامین های گروه ب مانند نیاسین، بیوتین و اسید فولیک است. مواد غذایی مفید دیگری که در بادام زمینی وجود دارد، اسید آمینه تریپتوفان است که این ماده پیش ساز سروتونین است و برای افرادی که به افسردگی دچار شده اند بسیار مفید است و سبب شادی در افراد می شود.

از سوی دیگر بادام زمینی منبع خوبی برای کلسیم است که خود باعث تقویت استخوان ها می شود. کره بادام زمینی هم به عنوان یک ماده غذایی بسیار مفید بوده و موادی که در این ماده غذایی وجود دارد از تشکیل رسوب در جداره رگ ها جلوگیری می کند که این خود می تواند به افزایش و تسهیل جریان خون در بدن کمک فراوانی کند. با این حساب افراد می توانند کره بادام زمینی را جایگزین روغن حیوانی کنند. برخی از خواص بادام زمینی سبب کاهش سرطان روده بزرگ در زنان می شود.

فندق بهترین میان وعده برای تمام سنین

فندق بهترین میان وعده برای تمام سنینفندق برای همه گروه های سنی دارای خواص بسیاری بوده و از پرطرفدارترین این خوراکی ها می باشد. فندق میوه ای درختی بوده که به شکل بیضی و کروی است. گونه های مختلفی از فندق وجود دارد که هر کدام به اشکال مختلف می باشند. هسته فندق قابل استفاده هم به صورت خوراکی و هم به شکل خوراکی است.فندق در حدود ۶۰ درصد روغن دارد که به رنگ زرد روشن بوده و دارای طعمی ملایم و بوی مطبوعی است. مغز فندق دارای مقدار زیادی فسفر نیز می باشد.

این دانه سرشار از آهن است و میتواند برای درمان کم خونی های ناشی از کمبود آهن به کار رود. گونه هایی از فندق از فندق معمولی بزرگترند و در بیشترین رشد دو برابر اندازه معمولی می شوند. میوه فندق زمانی که برسد از پوسته بیرون می افتد. هسته بذر فندق نیز خوراکی است و می توان به صورت پخته یا خام مصرف شود.

روغن فندق نیز که از فندق بدست می آید بسیار خوش طعم بوده و در پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرد. فندق از نظر میزان پروتئین و چربی غیر اشباع بسیار غنی است، علاوه بر آن حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین ب۱ و ویتامین ب۶ و میزان کمتری از دیگر ویتامین های ب است. از آنجایی که فندق ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد برای افرادی که فعالیت فکری زیادی دارند بسیار مفید می باشد.

فندق غنی از روغن است که ساختار آن سبب تامین انرژی، تنظیم حرارت، محافظت در برابر عوامل بیرونی و کمک به گردش ویتامین های محلول در چربی می شود. برای مثال اسید اولئیک موجود در روغن فندق از افزایش کلسترول خون پیشگیری می کند. قند خون را تنظیم میکند و آپوپروتئینذA1 را که برای پیشگیری از بروز بیماری های عروق سیاهرگ مفید است را افزایش می دهد و نوع Bآن که مضر است را کاهش می دهد.

فندق یک منبع بسیار غنی از ویتامین های گروه ب می باشد. این ویتامین برای حفظ سلامت مغز و خون سازی ضروری هستند و به ویژه برای کودکان در حال رشد خیلی موثر می باشد. همچنین روغن فندق بهترین منبع شناخته شده ویتامین E است که برای سلامت ماهیچه های قلب و دیگر ماهیچه های بدن ضروری است.  این ویتامین از تجزیه همولیز گلبول های قرمز خون جلوگیری می کند بنابراین به عنوان نوعی محافظ در برابر کم خونی یا آنمی عمل می کند.

فندق بو داده و خواص آن برای خانم ها

ویژگی فندق تازه بسیار بالا بوده است. فندق تازه دارای پوششی سبز رنگ بوده که پس از خشک شدن به صورت تدریجی از آن جدا می شود. فندق از نظر طب سنتی دارای طبیعت گرم و خشک است و به همین سبب برای مصر در فصل زمستان بسیار مفید بوده و در فصل زمستان سبب به تعادل رسیدن طبیعت بدن میشود.

با توجه به این که فندق از خواص زیادی برخوردار است برای خانم ها در دوران بارداری بسیار مفید است. بر همین اساس خوردن فندق یک رژیم خوب برای بارداری است، ولی باید در حد اعتدال مصرف شود. فندق یکی از آجیل های کم کلسترول بوده که بخش اعظم چربی موجود در آن را نوع چربی اشباع نشده تشکیل می دهد.

در دوران بارداری کارایی جذب آهن در بدن افزایش می یابد و بهتر جذب می گردد، لذا دارای اهمیت است که افراد به منظور کسب اطمینان از این که اکسیژن کافی به جنین برسد باید آهن بیشتری مصرف شود. یکی از منابع دریافت آهن فندق است که به تامین آهن در دوران بارداری برای بانوان بسیار مهم است. از سایر خواص فندق در دوران بارداری را می توان به موارد زیر اشاره کرد: ۱- تقویت کننده سیستم ایمنی بدن ۲- کمک به رشد بهتر جنین ۳- رشد بهتر اندام های عضلانی جنین ۴- تقویت کننده نطفه.

یکی دیگر خواص فندق بو داده برای خانم هایی است که مبتلا به اختلال قاعدگی هستند، یعنی دوره رگل آنها دردناک و زیاد است خاصیت آرام بخشی دارد و به آنها کمک می کند تا دوره قاعدگی آنها منظم شود. همچنین خانم هایی که زیاد سرپا می ایستند واریس پیدا می کنند و فندق برای درمان واریس آنها بسیار مفید و موثر است. فندق در درمان ناراحتی های پوستی بانوان نظیر جوش صورت و چین و چروک پوست خواص سرشاری دارد. بتاسیتوسترول که به مقدار زیادی در فندق یافت می شود، اثر فوق العاده ای در کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان مخصوصا سرطان سینه در بانوان دارد.

ویژگی های فندق تازه و پوست سبز آن

ویژگی های فندق تازه و پوست سبز آنفندق تازه و پوست سبز آن خواص بسیار فراوانی دارد. استفاده از فندق باعث کاهش قند خون می شود، همچنین استفاده از فندق باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان  می شود زیرا فندق دارای آنتی اکسیدان، ویتامین ها و مواد معدنی است. آنتی اکسیدان موجود در فندق بدن را از استرس دور نگه می دارد. از آنجایی که فندق از نظر طب سنتی دارای طبع گرم خشک است در نتیجه می توان گفت برگ، شکوفه گل و پوست به وِزه پوست ریشه آن قابض است. فندق به سبب اینکه مقدار کمی نشاسته دارد و نیز دارای مواد معدنی زیادی مانند کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، سدیم و آهن است، غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به دیابت می باشد.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هادی توانا
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09118435216
پست الکترونیکی: haditavana1982@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش بادام زمینی و فندق خام اعلا با بهترین بسته بندی و قیمت مناسب

فندق و بادام زمینی منبع غنی پروتئین و چربی های غیر اشباع و مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها هستند.بدن انسان به طور طبیعی قادر به ساخت و تولید این مواد و آنتی اکسیدان

پاسخی بگذارید