توانا
خانه / بادام زمینی و فندوق تازه / سایت رسمی خرید و فروش بادام زمینی و فندق

سایت رسمی خرید و فروش بادام زمینی و فندق

بادام زمینی و فندق به دلیل داشتن فواید و خواص بی نظیری که دارد در تمام دنیا طرفداران بسیار زیادی را به خود جذب کرده است. امروزه با پیشرفت تکنولوژی خرید به صورت اینترنتی بسیار راحت تر و کم هزینه تر می باشد.
بهترین سایت خرید بادام زمینی و فندق از فروشنده های متفاوت را می توان با جستجوی اندکی در اینترنت به راحتی پیدا کرد. 
سایت رسمی خرید و فروش بادام زمینی و فندق

مصرف بادام زمینی کمک به جذب کلسیم

مصرف بادام زمینی کمک به جذب کلسیمبادام زمینی علاوه بر این که به جذب کلسیم کمک بسیار می کند خود نیز با مقدار بسیار زیاد کلسیمی که دارد توانسته در درمان بسیاری از بیماری ها موثر و مفید باشد که در ادامه به برخی از این خواص فوق العاده نگاهی می اندازیم: 

  • مصرف بادام زمینی به صورت دائم می تواند بیماری هایی چون دیابت را درمان کند و میزان سطح قند خون در بدن را تنظیم نماید به صورتی که با جذب کلسیم، کربوهیدرات ها و چربی ها با منگنزی که در بادام زمینی ها وجود دارد کمک می کند.
  • وجود کلسیم و آهن در بادام زمینی از عوامل مهم انتقال اکسیژن به خون در بدن شده است و با مقادیر بسیار زیادی از مواد معدنی و ویتامین ها که تقویت کننده های انرژی می باشند باعث قوی شدن استخوان های سالمی که در بدن است می شود.
  • بادام زمینی با کلسیمی که دارد توانسته از بیماری هایی چون بیماری های قلبی، بیماری های عصبی و یا هر نوع بیماری های قارچی جلوگیری کند به افزایش اکسید نیتریک در بدن کمک کند.
  • یک مطالعه دو ماهه نشان می دهد که یک رژیم غذایی سرشار از اولئیک اسید به طور قابل توجهی قند ناشتا و انسولین ناشتا را کاهش داده و ضمن افزایش حساسیت به انسولین، در ۱۱ نفر مبتلا به دیابت نوع ۲ به کاهش قند خون کمک کرده است.
  • به نظر می رسد رژیم غذایی سرشار از آجیل، از جمله فندق، می تواند به کاهش قند خون شما و افزایش حساسیت به انسولین کمک کند.
  • نتایج این مطالعه نشان داد که تغذیه با فندق حافظه را بهبود می بخشد و کاهش رفتارهای مرتبط با اضطراب و  در  التهاب عصبی نشان می دهد که فندق اثر تسکین دهنده ای دارد
  • این موارد نشان می دهد که فندق، به عنوان یک مکمل رژیم غذایی، بیماری را بهبود می بخشد و می تواند یک رژیم مفید برای درمان AD باشد.
  • کلسیمی که در فندق موجود می باشد باعث می شود تا دندان ها ساختاری قوی تر داشته باشند و در رشد استخوان ها بسیار موثر باشد.

بادام زمینی مفید برای تقویت ریه و طحال

بادام زمینی مفید برای تقویت ریه و طحال

خوردن بادام زمینی برای ریه نیز بسیار تاثیر گذار است و در تقویت طحال و ریه بسیار مفید و موثر می باشد.

درد معده به کمک بادام زمینی به طور کامل برطرف می شود و می تواند سرفه خشک را از بین ببرد زیرا مانند نرم کننده سینه عمل می کند.

بادام زمینی از آجیل های خوشمزه می باشد که با گشاد کردن رگ های بدن و به جریان یافتن خون در بدن کمک بسیار زیادی می کند.

خوردن بادام زمینی از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند و باعث می شود با شادابی که در درون خود دارید احساس بهتری کنید.

بادام زمینی سرشار از چربی مفید برای بدن

بادام زمینی سرشار از چربی مفید برای بدن

همانگونه که میدانید بادام زمینی مانند مغز ها می باشد و دارای مقدار بسیار زیادی چربی می باشد و بیشتر وزن آن یعنی حدود نیمی از آن چربی است و بقیه وزنش نیز به مقدار قابل توجهی از کربوهیدرات ها و (همراه با فیبر) و پروتئین ها تشکیل شده است.
چربی های بادام زمینی برای بدن افراد چاقی که دارای اضافه وزن می باشند مطلوب نمی باشد و باید به مقدار کمی از آن ها استفاده شود. مقدار یک مشت بیشتر بادام زمینی باعث افزایش وزن بدن می شود.
چربی های بادام زمینی یعنی حدود نیمی از کل چربی ها ی آن تک پیوندی اشباع نشده تک پیوندی می باشند.
چربی های بادام زمینی با سطح لیپید های خون مرتبط می باشد و همانطور که گفته شد یک سوم چربی بادام زمینی را چربی های غیر اشباع تشکیل می دهد که از اسید های چرب امگا شش تشکیل شده است.
نکته قابل توجه در چربی بادام زمینی این می باشد که در سی گرم بادام زمینی حدودا چهارده گرم چربی وجود دارد که بیشتر از یازده گرم آن چربی هایی غیر اشباع می باشد.
این چربی ها بسیار برای بدن مفید بوده به طوری که جزء مفیدترین چربی های خوراکی به حساب می آید و  در اغلب دانه های گیاهی از جمله بادام زمینی نیز وجود دارد.
فندق منبع خوبی از فیبر نیز می باشد. خوردن مقدار زیادی فیبر باعث تحریک منظم روده ها و جلوگیری از یبوست می شود.
دستورالعمل های رژیمی در ایالات متحده توصیه می کند که زنان در سنین ۳۱ تا ۵۰ سال ۲۵٫۲ گرم (گرم) فیبر رژیم غذایی در روز مصرف کنند. مردان در همین رده سنی باید روزانه ۳۰٫۸ گرم فیبر بخورند.
یک وعده ۲۸ گرم فندق حاوی حدود ۲٫۷ گرم فیبر غذایی است.

بادام زمینی برای محافظت در برابر آلزایمر

بادام زمینی برای محافظت در برابر آلزایمرافزایش شیوع بیماری آلزایمر (AD) به عنوان یک اختلال عصبی چند عاملی یک مسئله تقریباً آشکار در جهان است. تحقیقات در مورد محصولات طبیعی برای یافتن داروهای موثر برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری در حال انجام است.
توجه ویژه ای به سه نوع آجیل شامل بادام زمینی، فندق و گردو در نسخه های طب سنتی ایران (PM) به عنوان داروهای پیشگیرانه در مقابل مغز و از بین رفتن حافظه وجود دارد.
هدف از این مطالعه بررسی فارماکولوژیکی ترکیبات فعال زیستی آنها و معرفی ارزش این آجیل به عنوان مکمل های مؤثر و غذاهای دارویی طبیعی در بیماران مبتلا به AD است.
برای تحقیقات مربوط به AD در مورد این آجیل درختان ، فیتوشیمیایی های اصلی آنها و مکانیسم های عملکرد آنها اطلاعاتی ارائه شده است که نشان می دهد بادام زمینی، فندق و گردو مواد مغذی، ریز مغذی ها و فیتوشیمیایی ها تأثیر می گذارد و همچنین بر روی چندین مسیر آسیب زایی AD مانند آمیلوژنز ، تاوس فسفوریلاسیون، استرس اکسیداتیو، مسیر های کولینرژیک و برخی مکانیسم های غیر هدف از جمله کاهش کلسترول و خاصیت ضد التهابی تأثیر می گذارد.  این آجیل در PM به دلیل فعالیت محافظتی در مغز و به ویژه برگشت آتروفی مغز در صورت فندق توصیه می شود.
طبق گفته های درمانی محققان PM که در کتاب هایشان ذکر شده است، مبتنی بر مشاهدات بالینی آنها با پشتیبانی از سابقه طولانی از تجربیات است. فراتر از فعالیتهای مولکولی منتسب به فیتوشیمیایی ، استفاده از این آجیل های درختی می تواند در تحقیقات علمی بیشتر به عنوان مواد مغذی موثر برای پیشگیری یا حتی مدیریت AD شناخته شود.

بادام زمینی در هر زمینه ای برای بدن انسان مفید می باشد و از یکی از مواردی که درمان عالی برای انسان دارد می توان به مصرف بادام زمینی برای آلزایمر اشاره کرد.
کسانی که غذاهایی با نیاسین یا همان ویتامین ب سه مصرف می کنند احتمال بسیار کمی دارد که دچار اختلالات و بیماریهایی شوند.
بادام زمینی مقدار بسیار زیادی نیاسین در خود ذخیره کرده است که از مبتلا شدن به بیماری هایی چون آلزایمر پیشگیری می کند.
مصرف کره بادام زمینی نیز می تواند در افزایش سرعت بهبود سلول های های عصبی کشنده موثر و مفید باشد.

فواید خوردن فندق خام در بارداری

فواید خوردن فندق خام در بارداری خوردن یک رژیم غذایی مغذی در تمام مراحل زندگی و به خصوص در دوران بارداری بسیار مهم است.
 غذاهایی که می خورید در این مدت منبع اصلی مواد مغذی برای کودک در حال رشد شما محسوب می شوند.
نیاز بدن شما به مواد مغذی خاصی مانند فولات و روی به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.
 خوشبختانه ، شما می توانید از انتخاب طیف گسترده ای از غذاهای بدون مواد مغذی و مصرف یک مکمل قبل از زایمان که توسط متخصص زنان و زایمان تجویز می شود، به مقدار کافی از مواد مغذی مورد نیاز کودک خود بهره مند شوید.

خوردن فندق خام به خصوص برای مادران شیرده به علت اینکه در تولید شیر مفید موثر است می تواند امری ضروری باشد.
زنان باردار نیز می توانند با مصرف فندق خام به تقویت استخوان های قوی و محکم جنین و خود کمک بسیار زیاد کرده زیرا بادام زمینی به عنوان اسید های چرب غیر اشباع برای بدن مفید می باشند و به سیستم عصبی بدن کمک می کند.
مصرف فندق در بارداری به علت مقدار بسیار زیادی از ویتامین ای که دارد موجب شده است که از آسیب های رادیکالی آزاد در بدن زنان محافظت شود و در سلامت جنین بسیار تاثیر گذار است.
زنان باردار باید سعی کنند در رژیم روزانه خود از فندق به میزان زیادی استفاده کنند چرا که سیستم ایمنی را در بدن تقویت می کند و در برابر بیماری های عفونی مقاومت بدن را افزایش می دهد و میدانیم که بانوان در زمان بارداری باید در مصرف داروها پرهیز کنند و از خوردن هرگونه دارو منع می شوند که خوردن فندق می تواند به این موضوع کمک کند.
در زمان بارداری با استفاده از این فندق خوشمزه می توان سموم را از بدن خارج کند و برای معده و روده دارای اثرات فوق العاده ای می باشند.
نوزاد آینده باید دارای بافت استخوانی سالم و قوی باشد که به کمک پتاسیم و کلسیمی که در فندق وجود دارد می تواند تاثیر مثبتی در سیستم عصبی نوزاد بزارد و از خستگی های مفرطی که ایجاد می شود جلوگیری کرد.
رشد و حفظ بافت ماهیچه نوزاد نیز با فندق که دارای ترکیبی از ویتامین های گروه ب می باشد به خوبی انجام خواهد شد.
در سه ماهه دوم و سوم بارداری استفاده از فندق توصیه نمی شود چرا که دارای کالری بسیار زیادی می باشد که موجب اضافه وزن در زنان باردار می شود.
همچنین از فندق به عنوان یک پیشنهاد خوراکی و طبیعی در تقویت بدن بانوان به ویژه در زمان نقاهت می باشد.
فندق با ویتامین ای که دارد مانند یک آنتی اکسیدان طبیعی عمل می کند و باعث می شود که بیماری های قلبی عروقی کمتر اتفاق بیفتد و از بیماری سرطان پیشگیری می کند.
فندق بر سیستم عصبی و سیستم گوارشی تاثیر بسیار مثبتی می گذارد . توصیه می شود بانوان باردار و مادران شیرده با مصرف آن از گاز روده جلوگیری کنند.
با مصرف فندق به رشد بهتر جنین کمک می شود و در رشد اندام های عضلانی جنین تاثیر بسیار زیادی می گذارد.
فندق به علت داشتن ویتامین های گروه ای در رشد بافت عضلانی جنین موثر است  و به نوعی هم در تقویت کردن نطفه بسیار موثر است.
از آن جایی که برای ادامه و رشد حیات جنین آهن بسیار مهم است بهتر است از فندق که حاوی مقدار بسیار قابل توجهی آهن می باشد مصرف کرد.علاوه بر تاثیرات مثبتی که فندق می تواند در زمان بارداری بر جنین و مادر داشته باشد می تواند در بعضی مواقع خوردن آن منع شود چرا که دارای ویژگی هایی است که در ادامه به آن می پردازیم:

  • استفاده از فندق به مقدار بسیار زیاد میتواند عوارضی چون سردرد را ایجاد کند میزان استفاده معقول از این آجیل بین سی تا پنجاه گرم می باشد.
  • استفاده بیش از حد فندق باعث سنگینی معده می شود و بیماران کبدی نباید از فندق استفاده نمایند.
  • مصرف فندق در دوران بارداری بسیار مفید می باشد اما باید توجه کنیم که فندق باعث افزایش فشار خون می شود و در دوران بارداری کسانی که فشار خون بالایی دارند نباید از فندق استفاده کنند.
  • خانم های بارداری که سرد مزاج می باشند باید فندق را با آب و عسل خورده و کسانی که در دوران بارداری می باشند و دارای طبع گرمی هستند باید با سکنجبین بخورند. در کل باید بانوان باردار در خوردن فندق به مزاج خود توجه کنند.
  • از خوردن بیش از حد فندق پرهیز کنید چرا که باعث نفخ و گاز شکم می شود و منجر به استفراغ نیز می شود.
  • مصرف فندق بیش از حد در بانوان باردار که اضافه وزن دارند باعث آسیب آلرژی زاسیون را افزایش خواهد داد و بانوان باردار و جنین را در معرض خطر قرار می دهد.

فندق بو داده با طعمی ملایم و بوی مطبوع

فندق بو داده با طعمی ملایم و بوی مطبوعاز فندق ها در شیرینی سازی ها برای ساختن پرالین استفاده می شود ، همچنین در ترکیب با شکلات برای ترافل های شکلاتی و محصولاتی مانند میله شکلات کادبوری ، شیرینی نوتلا نیز استفاده می شود.
روغن فندق به شدت طعم دار است و به عنوان روغن پخت و پز نیز استفاده می شود.
همانطور که میدانید ترکیه بزرگترین تولید کننده فندق در جهان است.
فندق سرشار از پروتئین، چربی اشباع نشده، ویتامین E، منگنز و سایر مواد مغذی ضروری دیگر است.
مغز و پوست آجیل فندق به عنوان غذا مصرف می شود.
عصاره های دارویی آجیل و فندق در طب سنتی دارای خواص بسیار زیادی می باشد که به اکثر افراد از پیر و جوان، افراد سالم و بیمار توصیه می شود.
سایر قسمت ها مانند پوست سخت و برگ سبز برگ فندق حاوی مقادیر قابل توجهی مواد فیتوشیمیایی است و می تواند به عنوان یک منبع ارزان قیمت عصاره های آنتی اکسیدانی به راحتی مورد استفاده قرار گیرد و در دسترس باشد.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هادی توانا
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09118435216
پست الکترونیکی: haditavana1982@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش بهترین نوع بادام زمینی و فندق تازه با شرایط ویژه

فروش بادام زمینی و فندق با شرایط ویژه در داخل کشور توسط نمایندگی ها و فزوشندگان آن می گیرد. فندق و بادام زمینی دارای خاصیت متعددی می باشند واز ارزش غذایی زیادی

پاسخی بگذارید