توانا
خانه / بادام زمینی / فروش بادام زمینی و فندق خام اعلا با بهترین بسته بندی و قیمت مناسب

فروش بادام زمینی و فندق خام اعلا با بهترین بسته بندی و قیمت مناسب

فندق و بادام زمینی منبع غنی پروتئین و چربی های غیر اشباع و مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها هستند.بدن انسان به طور طبیعی قادر به ساخت و تولید این مواد و آنتی اکسیدان های قوی نیست و باید آن را از غذا دریافت کند. شما می توانید با آگاهی از کیفیت محصولات و مقایسه قیمت سایر فرشندگان بهترین قیمت فروش بادام زمینی و فندق را که با بالاترین و مرغوب ترین کیفیت بسته بندی می شود از کارشناسان ما در بخش فروش جویا شوید.

 فروش بادام زمینی و فندق خام اعلا با بهترین بسته بندی و قیمت مناسب

خواص بادام زمینی در چاقی صورت

خواص بادام زمینی در چاقی صورتخواص بادام زمینی به لحاظ ارزش غذایی همتای گردو و بادام و بسیار مغذی است. این ماده ی غذایی سرشار از منگنز، نیاسین، ویتامینE، اسید فولیک، فیبر، فسفر و .. است و جزو مواد مغذی ضروری در کاهش بیماری های قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیک در بدن انسان شناخته می شود.از آنجایی که چربی بادام زمینی از نوع غیر اشباع است به راحتی در بدن جذب و تجزیه می شود.بر خلاف باور برخی، آجیل و مغزیجات اگر به اندازه مصرف شوند نه تنها باعث چاقی نخواهند شد بلکه طبق تحقیقات صورت گرفته بدن برای هضم و جذب بادام زمینی سوخت و ساز بدن را بالاتر می برد و کالری بیشتری سوزانده می شود و چون در خوردن بادام زمینی دوپامین در بدن که باعث شادی و تحریک اشتها می شود آزاد نمی شود لذا خوردن بادام زمینی با احساس سیری که به انسان می دهد سبب کاهش وزن و لاغری می شود.این در حالی است که خوردن مواد غذایی حاوی شکر و شکلات های شیرین در بدن دوپامین آزاد کرده وباعث تحریک اشتها می شوند.

هر چند که خوردن بادام زمینی در کاهش وزن و تناسب اندام نقش دارد اما به همان میزان مصرف به اندازه ی بادام زمینی یکی از بهترین مواد برای پرتر به نظر رسیدن عضلات صورت می باشد.شما می توانید با پیروی از یک رژیم غذایی ساده در مدت کوتاهی ضمن کاهش وزن خود عضلات صورتتان را چاق تر کنید.کافی است در یک بازه ی زمانی مشخص حدودا (یک ماهه ) و زیر نظر پزشک متخصص تغذیه مخلوطی از بادام زمینی با سایر مغزیجات و خرما را مصرف کنید تا بعد از مدتی مداومت در مصرف این معجون اثرات معجزه بخش آن را در چاقی صورت مشاهده کنید.

بادام زمینی بهترین خوراکی برای مبارزه با افسردگی

بادام زمینی مقرون‌ به‌ صرفه‌ ترین نوع آجیل است که طیف وسیعی از پلی فنل، آنتی‌اکسیدان، فلاونوئید و اسیدآمینه را در خود جای‌ داده و غنی از پروتئین گیاهی است.در ۱۰۰ گرم بادام زمینی ۹۲ میلی‌گرم کلسیم، ۴٫۵۸ میلی‌گرم آهن، ۱۶۸ میلی‌گرم منیزیم، ۳۷۶ میلی‌گرم فسفر و ۷۰۵ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد.

کمبود منیزیم یکی از عواملی است که احساس افسردگی را در انسان به وجود می آورد!

وقتی امکان استفاده از مواد غذایی سالم و مغذی وجود دارد چرا پناهنده ی قرص هایی شویم که ممکن است عوارض گوناگونی را در پی داشته باشند. طبق تحقیقات صورت گرفته اثرات دارویی بادام زمینی برای افسردگی بسیار چشمگیر است.محققان اثر‌های کمبود منیزیم را برروی ۸۰۰۰ فرد بررسی کرده و دریافتند بانوان بیشتر از آقایان درمعرض کمبود ماده معدنی منیزیم قراردارند.منیزیم یک ماده معدنی بسیار مهم برای سلامت بدن است و هر روز در بیش از ۳۰۰ واکنش مختلف آنزیمی دربدن نقش موثر دارد به همین دلیل مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم در رژیم غذایی روزانه اهمیت ویژه‌ای دارد.معمولا کسانی که بیماری افسردگی دارند با اختلالات خواب درگیر هستند.منیزیم افزایش دهنده تولید ماده‌ای شیمیایی در مغز به نام گاما آمینو آبتیریک اسید (GABA) است که باعث آرامش و خواب می‌شود.سطح پایین ماده شیمیایی (GABA) سبب بی خوابی و بدخوابی دربدن افراد می‌شود.

منیزیم نقش مهمی در تنظیم هورمون‌های بدن دارد و نیز به تعادل سطح قند خون کمک می‌کند و کمبود آن می‌تواند سبب مشکل‌های خلقی، چون افسردگی و اضطراب شود.میزان تولید هورمون سروتونین در مغز به وسیله منیزیم تنظیم می‌شود، همچنین این ماده برای انتقال پیام‌ها بین سلول‌ های عصبی مغز بسیار ضروری است.افرادی که مبتلا به میگرن هستند با مصرف مکمل‌ های غذایی حاوی منیزیم بهبود قابل توجهی به دست آورده اند و تعداد حمله‌ های میگرن درآن‌ها کمتر شده است.

میزان تریپتوفان در بادام زمینی بالا است که این میزان در بدن به سروتونین تبدیل می شود.تحقیقات بسیاری نشان داده است که کمبود سروتونین که یک انتقال دهنده ی عصبی بین نورون های مغز می باشد ممکن است بر خلق و خو و میزان سلامت روانی تاثیر گذاشته و سبب افسردگی، وسواس، اضطراب، هراس و خشم بیش از حد شود.لذا بیشتر داروهای ضد افسردگی باعث افزایش سطح سروتونین در خون می شود و این انتقال دهنده ی عصبی سبب شادی و احساس راحتی افراد می شود.افراد می توانند با تنظیم رژیم غذایی خود از موادی استفاده کنند که سطح تریپتوفان را افزایش می دهد.تریپتوفان اسید آمینه ای است که در ساخت سروتونین نقش دارد.افزایش مصرف بادام زمینی که با افزایش تولید سروتونین در بدن همراه است می تواند جایگیزین بسیار مناسبی برای داروهای ضد افسردگی باشد.مصرف دو مشت از بادام زمینی می تواند معادل مصرف یک دوز داروی تجویزی باشد.سروتونین در بدن همچنین وظایف دیگری را نیز بر عهده دارد که پاره ای از آن ها را با هم مورد بررسی قرار می دهیم:

  • کمک به تشکیل لخته های خونی
  • تنظیم عملکرد دستگاه گوارش
  • تنظیم سطح کلسیم در استخوان ها
  • حفظ کیفیت خواب و رویاها و جلوگیری از رویش افکار منفی
  • تنظیم میل جنسی و عملکرد جنسی 

داروهایی مانند پروزاک، پاکسیل و داروهای ضد افسردگی دیگر … با تقلید از سروتونین و یا با حفظ سروتونین بدن و کمک در انتقال آن باعث ایفای نقش سروتونین در بدن می شودن.این در حالیست که شما می توانید با تنظیم رژیم غذایی خود و مصرف بادام زمینی سیستم عصبی بدن خود را به راحتی تنظیم کنید و از شر بیماریی های چون افسردگی در امان بمانید.

بادام زمینی منبع تامین انرژی برای بدنسازان

بادام زمینی منبع تامین انرژی برای بدنسازان

در ورزش بدن سازی معمولا بادام زمینی منبع انرزی برای ورزشکاران است و مربیان به بدن سازان خوردن آن را بسیار توصیه می کنند چرا که در بین سایر آجیلات بیشترین منبع پروتئین را داراست.منیزیم موجود در بادام زمینی از گرفتگی عضلات می کاهد و بعلت دارا بودن فولات مانع از کم خونی، رنگ پریدگی وضعف می شود. بدن سازان می توانند با مصرف آن رشد بیشتری را در بدن سازی تجربه کنند.بادام زمینی هم چنین در گشادی عروق و تسهیل جریان گردش خون نقش به سزایی را دارد.

همان طور که پیش تر نیز ذکر شد خوردن چند گرم بادام زمینی در روز باعث کاهش اشتها و افزایش سوخت و ساز بدن، کاهش وزن و حفظ تناسب اندام می شود.چربی بادام زمینی از نوع چربی های سالم و بدون ضرر است و مصرف آن برای فرد ورزشکار چاق کننده نخواهد بود و در عوض باعث چربی سوزی بیشتری در بدن می شود.

در تحقیقی صورت گرفته بر روی اثرات بادام زمینی بر روی تناسب اندام ورزشکاران مشخص شد که ورزشکارانی که از یک رژیم غذایی سالم که بادام زمینی جزو وعده های آن بود پیروی می کردند نسبت به سایر بدنسازان شاخص توده عضلانی بیشتر و دور کمر کمتری داشتند.مصرف مداوم بادام زمینی سبب افزایش سطح تسترون و افزایش قدرت عضلات می شود.بادام زمینی باعث دفع سمومی که در حین ورزش در عضلات و یا سلول ها جمع می شود، می گردد. منیزیم موجود در بادام زمینی در حفظ کلسیم و سلول های بدن نقش عمده ای دارد.منیزیم انقباض عضلات را تشدید می کند و از اضافه وزن و تجمع چربی اطراف بافت های عضله جلوگیری می کند.همچنین فسفر موجود در بادام زمینی جلوی ضعف و خستگی فرد را می گیرد.

مغز فندق سریعترین آبرسان برای پوستهای خشک

مغز فندق سرشار از ویتامین E می باشد و بسیاری این ویتامین را با نام «ویتامین پوست» می شناسند.خواص آنتی‌اکسیدانی آن آسیب‌ های ناشی از رادیکال‌ های آزاد اشعه فرابنفش را که باعث ایجاد چین و چروک و لکه‌ های پیری می‌شوند را مسدود می‌کند.

ویتامین E همچنین تولید کلاژن در پوست را که باعث حفظ خاصیت الاستیکی و جلوگیری از تشکیل چین و چروک میشود را بالا می‌برد. ویتامین E و اسید های چرب فندق به چربی های زیر پوست متصل می شوند و با افزایش آب رسانی لایه ی بیرونی پوست باعث هیدراته و مرطوب شدن آن می گردند.این ویتامین یکی از ویتامین های محلول در چربی است که با استحکام‌ بخشی به دیواره مویرگی و افزایش رطوبت و خاصیت کشسانی پوست، مانند یک ماده خوراکی ضد پیری عمل می کند و تأثیرات مثبتی بر روی پوست می‌گذارد. طبق مطالعات انجام شده ویتامین E موجود در مغز فندق علاوه بر کاهش التهابات درونی بدن، باعث حفظ سلامت و جلوگیری از پیری زودرس پوست می‌شود. از روغن فندق نیر برای استعمال خارجی روی پوست افراد به منظور هیدراته نگه داشتن پوست و بهبود قابلیت ارتجاعی آن به طور گسترده ای استفاده می شود.

فندق های ایرانی با طعم فوق العاده و بهترین بسته بندی

فندق های ایرانی با طعم فوق العاده و بهترین بسته بندیموطن اصلی فندق های ایرانی در کشور ایران استان گیلان می باشد.استان گیلان هر ساله حدود ۸۵ درصد از کل فندق ایران را تولید می کند و به همین دلیل گیلان را مرکز تولید فندق می دانند.

آن چه یک فندق برای رشد لازم دارد توزیع مناسب بارندگی در طول سال، خاک مناسب، عمیق و حاصلخیز با بستره ی غنی از آب و مواد غذایی در این خاک است که درخت فندق را تغذیه می کنند.به همین دلیل طعم فندق ایرانی به دلیل نوع خاک مناسبی که استان گیلان برای رشد درخت فندق دارد متفاوت تر و بهتر از سایر  کشورهای همسایه است و به همین دلیل است که ایران ششمین تولید کننده ی فندق در دنیا محسوب میشود.با توجه به مصرف زیاد آجیلیجات و محبوبیت آن در بین مردم سراسر دنیا، فندق های ایرانی با طعم و کیفیتی بی نظیر بسته بندی شده و جهت فروش در بازارهای داخلی و خارجی عرضه می شوند.

تاثیر بادام زمینی و فندق در رویش مجدد مو

ریزش مو با کمبود منیزیم ارتباط تنگاتنگی دارد.از آن جایی که بادام زمینی منبع غنی برای منیزیم به شمار می رود با خوردن روزی چند عدد بادام زمینی می توانید پوست سر خود را تغذیه کنید و شاهد رشد مجدد موهایتان باشید.از دیگر مواد ضروری برای رشد موها تیامین یا ویتامین B1 است که باعث رشد  موهای سر می شود.این ویتامین را باید از غذاهای روزمره دریافت کرد.افرادی که از بادام زمینی استفاده میکنند ریشه ی موهایشان قوی و درخشان است و افرادی که از ریزش مو رنج می برند می توانند با مصرف بادام زمینی ریشه ی موهای خود را تقویت کرده و رشد مجدد آنها را شاهد باشند.

ریزش مو در حاملگی معمولا امری شایع بین خانم های بادار است و علت آن کمبود خون ناشی از فقر آهن و فولات است خانم های باردار با خوردن روزانه ۱۰ تا ۱۵ عدد بادام زمینی می توانند از ریزش موی ناشی از بارداری جلوگیری کنند.بادام زمینی همچنین به دلیل دارا بودن آهن می تواند کیفیت پوست سر را جهت رشد موهایی درخشنده و سالم بهبود ببخشد.ضماد سوخته ی فندق یا پی بز برای جلوگیری از ریرش مو  نیز عمل می کند.برای این کار پوست فندق را بسوزانید و خاکستر آن را با پیه مخلوط کرده و قسمت هایی را که مو ریخته با آن ماساژ دهید. این کار سبب رفع اختلال در رشد مو می شود.ترکیب فندق سوزانده با سرکه نیز برای کسانی که موخوره دارند بسیار توصیه می شود.

تقویت مغز با خوردن مداوم مغز فندق خام

تقویت مغز با خوردن مداوم مغز فندق خام

مغز فندق خام حاوی مقادیر بالای ویتامین E، منگنز، تیامین، فولات و اسید های چرب مفید است که در سلامت مغز موثر هستند و از ابتلا به زوال عقل و بیماری های آلزایمر و پارکینسون جلوگیری میکند.بیماری آلزایمر در واقع مشکلی مغزی می باشد که یکی از عمده دلایل آن کاهش ترشح انتقال دهنده ی عصبی «سروتونین» است.با کهولت سن ترشح سروتونین در بدن کمتر می شود و بدین ترتیب انتقال بین نورون های مغز و انتقال اطلاعات دچار مشکل می شود.مصرف خشکبار مخصوصا مغز فندق خام به تقویت مغز و حافظه کمک می کند.فندق دارای پیش ماده سروتونین است و مصرف مکرر فندق سبب افزایش ترشح این ماده شیمیایی مخصوص در مغز می شود.فندق همچنین به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از ویتامین E میزان افول ناشی از کهولت سن را می کاهد.پژوهش ها نشان داه اند که افراد کهنسالی که به طور مکرر ویتامین E دریافت می کنند، می توانند مقداری از قابلیت های مربوط به حافظه و سخنوری خود را به دست بیاورند.

بادام زمینی و فندق هر دو منبع غنی برای نیاسین محسوب می شوند هرچند که بادام زمینی در بین آجیلیجات رتبه ی نخست را به لحاظ دارا بودن نیاسین دارد.پژوهش ها انسان داده است که احتمال ارتباط کمبود نیاسین و افزایش ابتلا به بیماری هایی از قبیل زوال عقل یا آلزایمر وجود دارد. بنابراین می توان به تقویت مغز با فندق و بادام زمینی کمک کرده و از ابتلا به بسیاری از بیماری های عصبی چون زوال عقل، آلزایمر، پارکینسون، افسردگی و …جلوگیری کرد.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هادی توانا
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09118435216
پست الکترونیکی: haditavana1982@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش با تخفیف استثنایی بادام زمینی و فندق با قیمت ارزان

یکی از مهم ترین مواد تشکیل دهنده یک رژیم غذایی صحیح، آجیل است که انواع مختلفی دارد. بادام زمینی و فندق هم در این گروه قرار دارند و با داشتن طعم و خواص بی نظیری

پاسخی بگذارید