فروش بادام زمینی و فندق با شرایط ویژه در داخل کشور توسط نمایندگی ها و فزوشندگان آن می گیرد. فندق و بادام زمینی دارای خاصیت متعددی می باشند واز ارزش غذایی زیادی برخوردار هستند و مشتریان در صورت مایل بودن به این محصولات به راحتی میتوانند آن را از سایت های اینترنتی سفارش دهند تا در کم ترین زمان ممکن برای علاقمندان بادام زمینی وفندق فراهم گردد.
مصرف روزانه بادام زمینی و سلامت قلب
مصرف بادام زمینی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای سلامت قلب مفید می باشد. دانشمندان دریافتند مصرف بادام زمینی با یک وعده ی غذایی حاوی چربی زیاد اما سالم، به سلامت قلب کمک می کند و خطر آترواسکروز و بیماری عروق کرونر را کاهش می دهد. سلامت قلب یکی از نگرانی های اصلی برای افراد مبتلا به دیابت است در برخی مطالعات مشخص گردید که بیش از ۸۰ درصد از افراد مبتلا به دیابت بر اثر بیماری قلبی جان خود را ازدست می دهند.با گذشت زمان، قرار گرفتن درمعرض قندخون بالا به مدت طولانی سبب تخریب سرخرگها شده ومنجر به تنگ شدن و گرفتگی عروق می گردد (مسدود شدن سرخرگها). اقداماتی برای بهبود سلامت قلب حیاتی است بنابراین برای افراد مبتلا به دیابت بادام زمینی یک میان وعده ی سالم است و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سلامت باید مدنظر باشد.مصرف بادام زمینی دو بار درهفته می تواند به کاهش خطرابتلا به بیماری عروق کرونر کمک کند.
استفاده از بادام زمینی تازه در کاهش وزن
بادام زمینی دانه ایی مفید برای بدن می باشد و مصرف آن به رژیم و تناسب اندام کمک موثری می کند. بادام زمینی یکی از مغزهای خوراکی خوشمزه است که حتما باید در رژیم لاغری گنجانده شود. در این مطلب از خواص بادام زمینی برای کاهش وزن می پردازیم. مصرف روزانه بادام زمینی تازه در رژیم غذایی موجب می شود تا همیشه احساس سیری داشته باشید. مصرف چند عدد بادام زمینی در طول روز در فاصله های معین، اشتهای کاذب را مهار می کند. و با دریافت مواد مغذی ضروری و احساس سیری، میل به خوردن تنقلات ناسالم و پر خوری را به شدت کاهش می دهد. از خواص بادام زمینی برای لاغری این است که، بدون احساس گرسنگی و پیامدهای آن می توان به تناسب اندام و وزن ایده آل رسید. بادام زمینی با شاخص گلوکز پایین موجب پایداری قند خون می شود. پایداری قند خون علت اصلی کاهش اشتها می باشد. از دیگر خواص بادام زمینی فیبر بالای موجود در آن است که به هضم در دستگاه گوارش کمک می کند. فیبر بادام زمینی علاوه بر دفع چربی های زائد در رفع یبوست ناشی از رژیم های غذایی بسیار موثر است.یکی دیگراز خواص بادام زمینی برای لاغری، افزایش سوخت و ساز بدن است. با افزایش سوخت و ساز بهتر و سریع تر می توان به وزن دلخواه رسید، زیرا انرژی زیادی را از بدن می گیرد و بدن برای تامین انرژی مازاد از چربی های ذخیره و انباشته شده در بدن، استفاده می کند. چنانچه می خواهید اثر چربی سوزی بادام زمینی را بیشتر کنید می توانید پیاده روی داشته باشید وبا مصرف تعداد معین بادام زمینی در طول روز به همراه ورزش سبک در مدت زمان کوتاهی کاهش وزن و لاغری را در پی خواهد داشت.
بادام زمینی دانه ایی مفید برای مبتلایان به چربی خون
چربی خون بیماری است که به طور دائم همراه فرد است و تنها با خوردن غذاهای مناسب می توان آن را کنترل کرد. رگ های خونی و کبد یکی از ارگان های حیاتی بدن می باشند که وظیفه ی نقل وانتقال وپالایش مواد خوراکی خورده شده را به عهده دارد.فواید بادام زمینی در پیشگیری و درمان چربی خونقبل از صحبت در مورد رابطه مصرف بادام زمینی و چربی خون لازم به ذکر است، بیماری چربی خون درمان کامل و مقطعی ندارد و با مصرف مواد غذایی سالم و انجام فعالیت های ورزشی، تنها میتوان روند آن را کنترل و کند نمود و از پیشرفت آن پیشگیری کرد.بادام زمینی سرشار از چربیهای خوب و مفید برای بدن است. این دانه گیاهی مقادیر بالای چربیهای غیر اشباع و مفید برای سلامتی بدن دارد که مصرف آنها هیچ آسیبی به کبد و رگ ها که ازارگانهای حیاتی بدن است، نمیرساند. جالب است بدانید در ۳۰ گرم بادام زمینی حدود ۱۴ گرم چربی وجود دارد، که بیش از ۱۱ گرم آن چربی غیر اشباع است. این چربیها از مفیدترین چربیهای خوراکی هستند و تقریباً در اغلب دانههای گیاهی از جمله بادام زمینی یافت میشوند.مصرف بادام زمینی باعث کاهش کل کلسترول و کاهشLDL یا کلسترول بد خون میشود. همچنین مصرف این دانه گیاهی همزمان به حفظ و نگهداری HDL یا کلسترول خوب کمک خواهد کرد. از این رو مصرف منظم و مستمر آن برای افراد مبتلا به چربی خون و اضافه وزن مفید است.درصد چربی موجود در بادام زمینی، چربی غیر اشباع (خوب) است که،که درصدی ازآن چربی های غیراشباع مونو ودرصد ی چربیهای غیراشباع است. این چربیها کلسترول خون را پائین میآورند و از این طریق، علاوه بر سلامت قلب برای درمان چربی خون مؤثرند.اندامهای داخلی بدن نظیر کبد نیاز به چربیهای خوب و غیر اشباع دارند تا بتوانند املاح و ویتامینهای لازم را دریافت و جذب کنند. بادام زمینی علاوه بر اینکه حاوی مقادیر بالای چربیهای غیر اشباع و مفید برای سلامتی بدن است که هیچ آسیبی به رگ های خونی وکبدکه از، ارگانهای حیاتی بدن است نمی رساند، همزمان سهم قابل توجهی از پروتئینهای گیاهی، املاح و ویتامینهای مورد نیاز بدن انسان را تامین میکند.مصرف بادام زمینی باعث افزایش متابولیسم و سوخت و ساز بدن میشود، در نتیجه بدن انرژی بیشتری مصرف نموده و برای تامین انرژی مازاد از چربیهای ذخیره و انباشته شده در سایر اندامها، استفاده میکند که، فاقد چربیهای ترانس هستند. چربی های اشباع و ترانس، هر دو باعث افزایش کلسترول خون می شوند که یکی از عوامل ایجاد چربی خون است.
فندق و فواید شگفت انگیز آن برای پوست و مو
فندق نوعی آجیل از درخت فندق است که در حال حاضر به یکی از آجیل های بسیار محبوب در سراسر جهان تبدیل شده است. از فندق و فواید شگفت انگیزآن بر پوست و مومی توان رفع چین و چروک روی پوست که پیری را به تاخیر می اندازد نام برد وهمچنین فندق حاوی مقدار زیادی ویتامین E است. این ویتامین به چربی های زیر پوست متصل شده و در مرطوب نگه داشتن و آبرسانی پوست موثر است. بنابراین با وجود این ویتامین پوست شما همیشه نرم و صاف باقی می ماند.از دیگر فواید فندق تاثیر آن این است که به عنوان یک کرم ضد آفتاب طبیعی عمل می کند و پوست را از اثرات اشعه UV محافظت می کند.فندق حاوی آنتی اکسیدان های حیاتی ست که به سلامت پوست و رفع سفیدی موی سر کمک زیادی می کند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و از آسیب های احتمالی آن ها به پوست و سفیدی موی سرتا حد زیادی جلوگیری می کنند. هاز فندق می توانید به عنوان اسکراب خفیف برای درمان آکنه هم استفاده کنید. کافی است یک قاشق چای خوری فندق پخته و له شده را با نصف قاشق چای خوری قهوه و نصف قاشق چایخوری قند خرد شده در روغن نارگیل یا زیتون حل کرده و به عنوان اسکراب روی پوست تان بمالید.فندق یک رنگ موی قهوه ای طبیعی روی موها ایجاد می کند. اگر کمی قهوه هم به آن اضافه کنید رنگ دلپذیرتری ایجاد خواهد شد. از این گذشته ، خواص و فواید فندق از موها در مقابل آسیب های ناشی از مواد شیمیایی هم محافظت می کند. برای این کار کمی فندق پودر شده را با قهوه و کمی آب داغ مخلوط کنید و بعد از سرد شدن به مدت یک ساعت روی موها بگذارید. می توانید از فندق برای تقوت موهای تان استفاده کنید. کافی است کمی روغن فندق را روی پوست سر یا ساقه موها ماساژ دهید. یک شب به آن وقت بدهید و روز بعد با یک شامپو ملایم موها را بشویید. این کار موها را از ریشه تقویت می کند و رشد مو را بیشتر می کند.برای داشتن موهای سالم و بدون شکنندگی فندق به شما کمک کند. کافی است دو قاشق غذاخوری پودر فندق را با تخم مرغ مخلوط کرده و روی موهای تان بگذارید. بعد از ۲۰ دقیقه ماسک مو را با شامپو ملایم و آب ولرم بشویید. این ماسک ، موها را تمیز می کند و از خشکی و شکنندگی آن می کاهد.فواید فندق برای مو خیلی زیاد است، با چند قطره روغن فندق موهای تان را ماساژ دهید. این کار آسیب هایی که در طول مدت ها به موها وارد شده را درمان کرده و موهای سالم و شاداب برای تان به ارمغان می آورد.
فندق خوراکی خوشمزه برای درمان بیماریها
فندق میوه ایست که سرشار از مواد مغذی مانند ویتامینها، مواد معدنی، ترکیبات آنتیاکسیدانی و چربیهای مفید. خواص فندق در حفظ و بهبود سلامتی نقش مهمی دارند؛ مثلا به کاهش چربی خون، تنظیم فشار خون،درمان کم خونی، درمان جوش صورت و آکنه، ماندگاری بیشتری موهای رنگ شده، ضد آفتاب طبیعی، سلامتی قلب، تقویت عضلات، پیشگیری از پیری زودرس، پیشگیری از سرطان، مناسب برای ورزش پرورش اندام، درخشان تر شدن پوست صورت، مناسب برای بیماران تالاسمی، تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت عضلات، سلامت پوست، نرم کننده طبیعی پوست، کنترل سلول های سرطانی پوست، مناسب برای پوست های حساس، سلامت سیستم عصبی، درمان جوش های سر سیاه، کاهش التهاب و بهبود سطح قند خون، کاهش احتمال ابتلا به سرطان ،کاهش قندخون، کاهش وزن کمک میکند. البته فندق نیز مانند سایر آجیلها میتواند در برخی از افراد موجب واکنشهای آلرژیک (حساسیتزا) بشود. در کل باید گفت که فندق خوراکی خوشمزه یست، بسیار خوشمزه و مقوی هستند و بهسادگی میتوانند در رژیم غذایی شما جایی برای خود دستوپا کنند.
تاثیر فندق در تقویت عملکرد مغز انسان
همه ی ما این آگاهی را داریم که غذاهایی را که می خوریم می تواند تأثیر زیادی بر ساختار و سلامت مغز ما بگذارد. خوردن یک غذای تقویت کننده مغز، می تواند از عملکرد کوتاه مدت و بلند مدت مغز پشتیبانی کند. مغز یک ارگان پر انرژی است و حدود ۲۰ درصد انرژی بدن را استفاده می کند. بنابراین برای حفظ غلظت کالری در طول روز به مقدار زیادی سوخت خوب نیاز دارد. همچنین برای سالم ماندن نیاز به مواد مغذی خاصی دارد. امگا ۳به عنوان مثال، اسیدهای چرب به ساخت و ترمیم سلولهای مغزی کمک می کنند .آنتی اکسیدان ها باعث کاهش استرس و آسیب های سلولی می شوند که،با پیری مغز و اختلالات عصبی مانند بیماری آلزایمر مرتبط هستند .باخوردن فندق به طر مرتب می توان تاثیر فندق در مغزرا مشاهده نمود. زیرا فندق حاوی اسیدهای چرب او آنتی اکسیدان ها هس تند.مصرف کلی بیشترفندق با عملکرد بهتر مغز در سن بالاتر مرتبط است. فندق همچنین منابع غنی از آنتی اکسیدان ویتامین E هستند، که سلول ها را از استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند. با افزایش سن، مغز ممکن است در معرض این نوع استرس اکسیداتیو قرار داشته باشد، بنابراین ویتامین E ممکن است از سلامت مغز در سنین بالاتر پشتیبانی کند. همچنین ویتامین E ممکن است در بهبود شناخت و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر نقش داشته باشد.
ویتامین E موجود در فندق خواص ضد التهابی دارد
ویتامین E موجود در فندق که مصرف مرتب آن در روز، تمامی ویتامین E مورد نیاز بدن را تامین می کند و برای پیشگیری از بیماری های عروق سیاهرگ قلبی و سرطان کافی است. روغن فندق بهترین منبع شناخته شده ویتامین E است که، برای سلامت ماهیچه های قلب و دیگر ماهیچه های بدن ضروری است. این ویتامین همچنین برای عملکرد طبیعی سیستم تولید مثل ضروری می باشد. ویتامین E از تجزیه و همولیزگلبول های قرمز خون جلوگیری می کند، بنابراین به عنوان نوعی محافظ در برابر کم خونی یا آنمی عمل می کند. از دیگر فواید ویتامین E که در فندق به وفور یافت می شود، پیشگیری و ممانعت از عوامل ایجاد کننده سرطان می باشد. اگر سرطان قبلا در بدن شکل گرفته باشد، ویتامین E با سلول های سرطانی می جنگد. خواص ضد التهابی فندق باعث می شود که در کاهش پسوریازیس و اگزما التهابی خود که آن را برای مبارزه با علائم پوستی پسوریازیس به کار می گیرند. اکثر خواص فندق، از خواص قابض و ضد التهاب آن میآید. این خواص باعث، کاهش آکنه، مبارزه با علائم پیری زودرس، درمان هموروئید و درمان جلدی پوست مانند اگزما و پسوریازیس هستند. هر کس به اگزما یا پسوریازیس دچار است میداند که خارش ناشی از آن ها چقدر آزاردهنده است. خارش، قرمزی، پوسته شدن و سوزش ناشی از این دو بیماری پوستی التهابی را میتوان با کمک فندق کاهش داد. این تسکین را فقط میتوان به خواص قابض و ضد التهابی آن نسبت داد.