توانا
خانه / بادام زمینی و فندق / مراکز فروش انواع بادام زمینی و فندق مرغوب در ایران

مراکز فروش انواع بادام زمینی و فندق مرغوب در ایران

از مراکز فروش بادام زمینی و فندق مرغوب در ایران میتوان به آستانه اشرفیه در گیلان که بهترین و مرغوب ترین بادام زمینی را در ایران تولید میکند و بسیار خوش طعم و پرفدار است و همچنین از مراکز تولید و فروش فندق مرغوب نیز میتوان به رودسر گیلان اشاره کرد که یکی از تولیدکنندگان درجه یک در تولید فندق است و همچنین جنگل های فندق لو اردبیل که علاوه بر گستردگی درختان فندق در این منطقه یک منطقه گردشگری بسیار زیبا و پربازدید خصوصا در فصل فندق است.

مراکز فروش انواع بادام زمینی و فندق مرغوب در ایران

بادام زمینی جزء تنقلات محبوب در بین کودکان

بادام زمینی جزء تنقلات محبوب در بین کودکان

بادام زمینی تنقلات محبوب  کودکان و نوجوانان و حتی افراد بزرگسال است بادام زمینی نمکی از پرطرفدارترین نوع آن در بین کودکان است و بعد از آن کره بادام زمینی دیگر فراورده ی بادام زمینی است که بسیار بسیار پرطرفدار است و همچنین علاوه بر ۷مزه دلچسب و دوست داشتنی فواید بسیار زیادی برای بدن دارد و یک میان وعده بسیار قوی و مغذی محسوب میشوند از جمله فواید بادام زمینی میتوان به به ویتامین E فیبر کلسیم اشاره کرد.

والدینی که نمی دانند دقیقاً چه زمانی باید غذاهای حاوی بادام زمینی را به نوزادان خود اختصاص دهند تا خطر ابتلا به آلرژی بادام زمینی کودکان را کاهش دهد ، اکنون می توانند به دستورالعملهای جدید مراجعه کنند.

این دستورالعمل ها ، که توسط موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی (NIAID) حمایت می شود ، شرح می دهد که والدین چه زمانی و چگونه باید غذاهای حاوی بادام زمینی را به فرزندان خود معرفی کنند ، بسته به خطر کودک در ایجاد حساسیت بادام زمینی. این دستورالعمل ها بر اساس مطالعات اخیر انجام شده است که نشان داده اند تغذیه غذاهای حاوی بادام زمینی در اوایل زندگی ، در واقع خطر ابتلا به آلرژی بچه ها به این ماده غذایی را کاهش می دهد.

برای رهنمودها ، نوزادان به سه گروه تقسیم می شوند: آنهایی که در معرض خطر زیاد ، متوسط ​​و کم خطر ابتلا به آلرژی بادام زمینی هستند. توصیه های این گروه ها به شرح زیر است:

نوزادان پرخطر،این شیرخواران قبلاً مبتلا به اگزما شدید ، حساسیت شدید تخم مرغ یا هر دو هستند و آنها را در معرض خطر زیادی برای ایجاد حساسیت بادام زمینی قرار می دهد. نوزادان این گروه باید از ۴ تا ۶ ماهگی غذاهای حاوی بادام زمینی تغذیه کنند ، در صورتی که در حال حاضر خوردن غذاهای جامد را شروع کرده اند ، دستورالعمل ها بیان می کنند. با این وجود والدینی که فرزندان آنها در این گروه قرار دارند ، ابتدا باید قبل از شروع شیرخواری خود با غذاهای حاوی بادام زمینی ، با پزشک خود مشورت کنند.

پزشک ممکن است توصیه کند که کودک تحت آزمایش آلرژی قرار بگیرد ، یا غذاهای حاوی بادام زمینی را که برای اولین بار در مطب پزشک به او خورانده می شود ، تشخیص دهد که آیا کودک شروع به خوردن بادام زمینی می کند یا خیر. توجه به این نکته ضروری است که بادام زمینی کامل برای کودکان خردسال خطر خفگی ایجاد می کند ، بنابراین والدین نباید بادام زمینی کامل را به نوزادان تغذیه کنند. در عوض ، والدین می توانند از غذاهای مناسب سن ، مانند کره بادام زمینی صاف استفاده کنند.

بادام زمینی بوداده بهترین میان وعده خوشمزه

بادام زمینی بوداده بهترین میان وعده خوشمزه

بادام زمینی بوداده یک میان وعده بسیار پرطرفدار و قوی و خوشمزه است که بسیار پرطرفدار است و اما بو دادن بادام زمینی در خانه هم امکان دارد به این صورت که بادام های خام را داخل ماهیتابه میریزیم و با شعله ملایم شروع به هم زدن میکنیم وقتی کمی تغییر رنگ داد آب نمکی که مقدار خیلی کمی آب لیمو هم به آن اضافه شده را داخل ماهیتابه میریزیم چند دقیقه دیگر همراه بادام ها تفت میدهیم و اینگونه بادام بو داده ما آماده است.و البته این کار را در فر هم با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه انجام دهیم،و همچنین برای برشته کردن مجدد بادام بو داده نیز ماهیتابه را گرم میکنیم و سپس ۵الی۶دقیقه بادام ها را در آن تفت میدهیم.

بادام زمینی تقریباً  کالری بادام هندی ، بادام درختی و گردو را دارد اما پروتئین ،فیبر و سایر ویتامین ها و مواد مغذی آن با سایرین تفاوت دارد: با مصرف ۷ گرم در هر اونس ، تقریباً دو برابر گردو پروتئین دارند ، و فقط در درجه دوم بادام هستند. از نظر فیبر ۲٫۴ گرم در مقابل ۳ گرم در هر اونس.
ویتامین ها و مواد معدنی

بادام زمینی منبع بسیار خوبی ، از جمله  است :بیوتین بادام زمینی یکی از غنی ترین منابع غذایی بیوتین است که در دوران بارداری از اهمیت زیادی برخوردار است .مس یک ماده معدنی در رژیم غذایی ، مس اغلب در رژیم های غربی کم است. کمبود مس ممکن است اثرات سوء بر سلامت قلب داشته باشد . نیاسین که به عنوان ویتامین B3 نیز شناخته می شود ، عملکردهای مهم مختلفی در بدن شما دارد. این بیماری با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط است.  نیاسین  همچنین به عنوان ویتامین B9 یا اسید فولیک شناخته می شود ، عملکردهای اساسی بسیاری دارد و به ویژه در دوران بارداری از اهمیت زیادی برخوردار است .منگنز عنصر کمیاب ، منگنز در آب آشامیدنی و بیشتر غذاها یافت می شود. ویتامین E. یک آنتی اکسیدان قدرتمند ، این ویتامین اغلب در مقادیر زیادی در غذاهای چرب یافت می شود. تیامین یکی از ویتامین های B ، تیامین به عنوان ویتامین B1 نیز شناخته می شود. این به سلولهای بدن کمک می کند تا کربوهیدرات ها را به انرژی تبدیل کرده و برای عملکرد قلب ، عضلات و سیستم عصبی شما ضروری است. فسفر بادام زمینی منبع خوبی از فسفر است ، ماده معدنی که در رشد و نگهداری بافت های بدن نقش اساسی دارد. منیزیم به نظر می رسد یک ماده معدنی ضروری رژیم غذایی با عملکردهای مهم مختلفی ، به اندازه کافی منیزیم از بیماری قلبی محافظت می کند.یکی از فراورده های بادام زمینی بو داده بادام سوخته یا همان نباتی بادامی است که بسیار لذیذ و دوست داشتنی است و سوغات شمال ایران است.

بادام زمینی درشت در بسته بندی های شیک

بادام زمینی درشت در بسته بندی های شیکبادام زمینی هم بصورت فله و هم بصورت بسته بندی در بازار م.جود است که در هر دونوع ارایه درجه بندی میشود و طبق درجه بندی قیمت گذاری میشود.بادام زمینی درشت و سالم که بهترین کیفیت بادام زمینی است که در بسته بندی های شیک در بازار در دسترس مصرف کنندگان قرار میگیرد.

فندق آجیل خوشمزه با خاصیت های فراوان

فندق آجیل خوشمزه با خاصیت های فراواندر دنیایی که همه نگرانی از چاقی و خوراکی های پرکالری دارند ، خوب است بدانید که میان وعده های سالم ، رضایت بخش و خوشمزه ای مانند آجیل وجود دارد. آجیل ها دارای پروتئین بالایی هستند و می توانند یک میان وعده مناسب برای رفع گرسنگی یا اضافه کردن طعم های بی نظیر به دستور العمل ها باشند.  فندق هاحاوی فیبر غذایی هستند ، که برای هضم شما بسیار مفید است زیرا فیبر به بدن شما کمک می کند تا خود را از سموم پاک کند. آنها همچنین حاوی ویتامین های ضروری ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند. تحقیقات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهند. ۳٫ فندق  بسیار جذاب است زیرا در اغلب موارد برای درست کردن دسرها با طعم بی نظیری استفاده می شود. همچنین برای کاهش کلسترول بد بسیار عالی هستند و خاصیت ضد التهابی دارند.  آجیل درختی یک مبارز شناخته شده در مبارزه با بیماری های قلبی است و فندق نیز از این قاعده مستثنی نیست. تعداد کمی از ویتامین ها و مواد معدنی موجود در فندق وجود دارد که سلامت قلب را تقویت می کند. گذشته از منبع عالی فیبر ، آنها حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب اشباع نشده ، که به کاهش کلسترول LDL (نوع “بد”) و افزایش کلسترول HDL (نوع “خوب”) کمک می کند.

مطالعات انجام شده توسط انجمن آمریکایی برای تغذیه و در ژورنال اروپایی تغذیه منتشر شده نشان داد که رژیم های غذایی حاوی فندق و سایر آجیل درختی منجر به کاهش کلسترول LDL ، کاهش التهاب و بهبود چربی خون می شوند. (۱ ، ۲) انجمن قلب آمریکا همچنین توصیه می کند ، برای سلامتی بهینه قلب ، اکثر چربی های روزانه که افراد باید مصرف کنند باید چربی های اشباع نشده اشباع شوند ، که همان موجود در فندق است.

فندق همچنین حاوی مقدار زیادی منیزیم است که به تنظیم تعادل کلسیم و پتاسیم کمک می کند و برای فشار خون بسیار مهم است. به مدیریت دیابت کمک کنید

هنگام برنامه ریزی یک رژیم غذایی دیابتی ، مهم است که روی چربی های اشباع نشده و اشباع شده بر روی چربی های ترانس یا چربی های بدون ترانس تمرکز کنید. فندق منبع خوبی برای این چربی های خوب است و خوردن بخش های توصیه شده از فندق به عنوان جایگزینی برای صدمه بیشتر ، غذاهای چرب “بد” راهی عالی برای اطمینان از به دست آوردن فواید چربی های خوب بدون نگرانی از افزایش وزن اضافی است.

مصرف فندق و کمک آن در درمان بیماری های کبد

مصرف فندق و کمک آن در درمان بیماری های کبد

فندق ها آجیل های خوشمزه و بلوطی بهمراه پوسته بیرونی بلند و فازی هستند که به محض رسیدن مهره باز می شوند و پوستی سخت و براق نشان می دهند. بسته به نوع درخت هازل ، مهره گاه به آن فیلبرگ گفته می شود.

اعتقاد بر این است که این فندق در آسیا و خاورمیانه سرچشمه گرفته است. آنها یکی از قدیمی ترین محصولات غذایی کشاورزی هستند ، پروتئین و مواد غذایی باکیفیت برای هزاران سال به انسان ارائه می دهند.

اسناد چینی باستان با قدمت ۵۰۰۰ سال پیش ، از فندق به عنوان یک غذای مقدس که مستقیماً از بهشت ​​به ما معرفی می شود ، اشاره دارد. در همین حال یونانیان و رومیان باستان از خواص دارویی خود از فندق تشکر می کردند.

در این مقاله قصد داریم به شما بگوییم که چگونه می توانید این آجیل های خوشمزه را از بین ببرید. در مقاله های دیگر ما در مورد تفاوت بین ماکادامیا و فندق ، علائم آلرژی فندق و درمان ها می توانید اطلاعات بیشتری در مورد فندق کسب کنید.

فندق ها آجیل های خوشمزه و بلوطی بهمراه پوسته بیرونی بلند و فازی هستند که به محض رسیدن مهره باز می شوند و پوستی سخت و براق نشان می دهند. بسته به نوع درخت هازل ، مهره گاه به آن فیلبرگ گفته می شود. اعتقاد بر این است که این فندق در آسیا و خاورمیانه سرچشمه گرفته است. آنها یکی از قدیمی ترین محصولات غذایی کشاورزی هستند ، پروتئین و مواد غذایی باکیفیت برای هزاران سال به انسان ارائه می دهند. اسناد چینی باستان با قدمت ۵۰۰۰ سال پیش ، از فندق به عنوان یک غذای مقدس که مستقیماً از بهشت ​​به ما معرفی می شود ، اشاره دارد. در همین حال یونانیان و رومیان باستان از خواص دارویی خود از فندق تشکر می کردند.  فندق و درمان بیماری ها فندق فواید بسیار زیادی دارد برای پوست و مو
وزیبایی تا معده و دستگاه گوارش و یبوست فشار خون کم خونی دیابت و کلسترول
که در بالا هم به آن ها اشاره شد اما یکی از فواید دیگر و مهم فندق سم زدایی و پاک ساز یکبد است که امروزه افراد زیادی با مشکلات کبد خصوصا کبد چرب دست و پنجه نرم میکنند که فندف و فراورده های میتواند یک درمان برای بسیاری از این دست بیماری ها باشد.

مغز فندق خوراکی چاق کننده برای ورزشکاران

مغز فندق خوراکی چاق کننده برای ورزشکارانارزش غذایی

اگرچه فندق حاوی چربی است و تعداد کالری بالاتری نسبت به سایر میان وعده های سالم دارد ، اما اندازه مناسب آن شامل تعدادی از مواد مغذی حیاتی است که می توانید بدون ترس از افزایش وزن ، آنها را بخورید.

یک اونس (۲۸ گرم) فندق حاوی حدود: (۱۹) ۱۷۶ کالری، ۴٫۷ گرم کربوهیدرات ،۴/۴ گرم پروتئین ،۱۷ گرم چربی ،۲٫۷ گرم فیبر ،۱٫۷ میلی گرم منگنز ،(۸۶ درصد DV)، مس ۰٫۵ میلی گرم، ،۴/۴ میلی گرم ،ویتامینE 21درصد، ۰٫۲ میلی گرم تیامین ،۴۵٫۶ میلی گرم منیزیم ،   ۰٫۲ میلی گرم ویتامین، ۳۱ میکروگرم فولات، ۸۱ میلی گرم فسفر،  ۱٫۳ میلی گرم آهن ،۱۹۰میلی گرم پتاسیم، ۰٫۷ میلی گرم روی،فندق خوراکی چاق کننده برای ورزشکاران است اگر به درستی و به تعداد مناسب از آن استفاده نکنند.

بادام زمینی و فندق درجه یک مخصوص مجالس

بادام زمینی و فندق درجه یک مخصوص مجالسبادام زمینی و فندق آجیل خوشمزه و بسیار پرطرفدار و مناسب برای پذیرایی در مجالس و مهمانی هستند که علاوه بر اینکه به عنوان آجیل از آن ها استفاده میشود فراورده های زیادی هم دارند که مناسب پذیرایی هستند مثل شکلات های فندقی و کره بادام زمینی نباتی بادامی و کیک و شیرینی با مغز فندق و بادام استفاده از روغن بادام و بادام بو داده در سالاد و برخی خوراک ها و همچنین استفاده از شیر بادام زمینی و فندق چه به تنهایی و چه در نوشیدنی های سرد و گرم که بسیار مفید هم هستند.یکی دیگر از فراورده های خیلی پرطرفدار فندق در دنیا نوتلا است که با توجه به هوادارنی که دارد امروزه بسیار مصرف میشود که امکان تهیه آن در خانه هم وجود دارد و اینگونا به یقین بسیار سالم تر است.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هادی توانا
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09118435216
پست الکترونیکی: haditavana1982@gmail.com

مطلب پیشنهادی

خريدار بادام زمینی و فندق از مراکز معتبر پخش

اگر شما خريدار بادام زمینی و فندق هستید باید حتما به کیفیت آن توجه لازم را داشته باشید زیرا که فقط نوع با کیفیت این آجیل ها از طعم و مزه خوبی برخوردار هستند و خ

پاسخی بگذارید